TJ SKP VALDICE

OFICIÁLNÍ WEB

REPORT ZE ZÁPASU

TJ SOKOL ŽELEZNICE - znak
TJ SOKOL ŽELEZNICE "B"
3:1
(0:0)
TJ SKP Valdice - znak
TJ SKP VALDICE

Branky: 64. Petr Mikuláš, 69. Stehlík Jakub, 90. Kyselo Jakub - 82. Linek Dominik

ŽK: 60.Kubíček

ČK:

Rozhodčí: Hron Miroslav - laik, laik

Počet diváků: 116

TJ SOKOL ŽELEZNICE "B": Doruška – Kracík, Chaloupský, Matoušek, Karban – Saal (46. Mestický), Drahoňovský (63. Kyselo), Lustig (80.Daniš.O), Petr (77.Bednařík) - Daniš.M, Daniš.J(C) (63.Stehlík)

TJ SKP VALDICE: Šebík – Hýča(C), Švec, Toráč, Kolář – Kubíček.L, Kubíček.M, Pitthard, Bureš (61. Kučera) - Kalenda (73.Volšička), Linek

Bohužel jsme nezvládli další utkání a prohráli na půdě největšího rivala. V prvním poločasu měli domácí míč na svých kopačkách častěji, my jsme se snažili zodpovědně bránit a hrozit z rychlých protiútoků. Obě družstva si dokázala vypracovat několik slinných příležitostí, ty ale zůstaly nevyužity. Domácí šli do vedení po standardní situaci v 64. minutě, kdy za naši obranu propadl centrovaný míč a železničtí ho nadvakrát dokázali dostat do sítě. V 70. minutě bylo skóre z našeho pohledu již 0:2. Deset minut před koncem utkání jsme ovšem dokázali snížit zásluhou Linka a bylo zaděláno na pořádné drama. Následoval velmi sporný okamžik v pokutovém území domácích, ale rozhodčí tento zákrok kupodivu všech neposoudil jako penaltový. V posledních minutách jsme hráli na úplné riziko, což se nám nevyplatilo a inkasovali jsme potřetí.