TJ SKP VALDICE

OFICIÁLNÍ WEB

REPORT ZE ZÁPASU

TJ SKP Valdice - znak
TJ SKP VALDICE
2:0
(1:0)
TJ SOKOL LIBÁŇ - znak
TJ SOKOL LIBÁŇ

Branky: 23. Kubíček Lukáš (pen), 90. Kalenda Vladimír

ČK:

Rozhodčí: Styblík – Plíšek, laik

ŽK: 81. Hýča, 83. Ramšák - 81. Vorel

Počet diváků: 70

TJ SKP VALDICE: Přibyl – Toráč, Kaláb, Hýča(C), Vilímek – Kubíček.L, Kubíček.M (70. Stejskal), Bureš, Roudný – Kalenda, Vávra (57. Ramšák)

TJ SOKOL LIBÁŇ: Vlasák – Mutzer, Srb, Sekyra, Stojka.M (76.Vorel) – Myška, Čáp, Jůza Jak.(C) (11.Stojka.R), Skořepa – Tu Hai, Jůza Jan (46. Bányácski)

Po hororovém vstupu do sezóny jsme konečně získali tři body. Utkání spíše podprůměrné úrovně bylo po deseti minutách nuceně přerušeno na více než půl hodiny kvůli ošklivému zranění hostujícího hráče Kuby Jůzy. Tímto Kubovi přejeme brzké uzdravení a bezproblémový návrat do sportovního života. Na obou stranách chyběl pohyb, aktivita a zápal do hry. Oko diváka vidělo branku až v 80. minutě, kdy navrátilec do valdického dresu Lukáš Kubíček, který patřil k nejlepším aktérům dnešního utkání, proměnil pokutový kop. V posledních vteřinách zápasu přidal druhou branku Kalenda, když společně s Kalábem protlačil na třetí pokus míč za záda soupeřova brankáře. Důležité vítězství, nýbrž předvedená hra měla k očekávání daleko.