TJ SKP VALDICE

OFICIÁLNÍ WEB

REPORT ZE ZÁPASU

TJ SKP Valdice - znak
TJ SKP VALDICE
2:1
(1:0)
TJ SOKOL CHOMUTICE - znak
TJ SOKOL CHOMUTICE

Branky: 31. Roudný Pavel, 77. Yevsiuk Maksym - 61. Voňka Filip

ČK:

Rozhodčí: Kučera Jan - Hron Miroslav, laik

ŽK: 43. Munzar, 76. Sedláček

Počet diváků: 55

TJ SKP VALDICE: Čeřovský – Švec, Kaláb, Hýča(C) (87.Volšička), Vilímek – Kolář, Kubíček.M (46. Ramšák), Roudný, Drbohlav (83. Vávra) – Kalenda (46. Yevsiuk), Polishchak (86. Matiko)

TJ SOKOL CHOMUTICE: Těšinský – Voháňko(C), Munzar, Ulrych, Sedláček (44.Budina) – Veselý, Vohánka, Festa (46.Mládek), Voňka – Zummer, Jezbera

Konečně jsme dokázali prolomit sérii bez vítězství. Od úvodního hvizdu pana rozhodčího Kučery, který ukončuje svoji kariéru a my mu tímto děkujeme za fér výkony, jsme hráli aktivně a byli lepším týmem. Naše šance se nám bohužel nedařilo proměňovat, ale snažili jsme se pokračovat v předváděné hře. Po půl hodině hry předložil Kubíček parádní centr na volného Roudného a ten se ze složité pozice dokázal prosadit. Během předzápasové rozcvičky a prvního poločasu jsme vlivem zranění přišli o tři klíčové hráče a na drama bylo zaděláno. Hra se vyrovnala a po hodině hry dokázali hosté vyrovnat střelou z přímého kopu. V 77. minutě jsme se dostali do tlaku v šestnáctce soupeře, odražený míč se dostal k volnému Yevsiukovi, který představuje jednu část z kvarteta ukrajinských hráčů v našem klubu 🇺🇦 a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. Zbytek utkání jsme celkem v poklidu dohráli a získali tak tři body.